tiistai 19. huhtikuuta 2016

Ihmisiä näkyi uiskentelevan

Kesä on saapunut keskuuteemme!

Tässä kuvassa on voikukkia.

Galwayssa kaikki ovat ottaneet ilon irti ja haahuilleet t-paidoissa ja shortseissa syöden jäätelöä. Mekin ostimme kotimatkalla pehmikset. Ostin myös lämpimän päivän kunniaksi aidon Aransaarten villapaidan kauppakadulta. Mukavan pistelevä se on, mutta taidan jättää sen käyttämisen viileämpään päivään.

Aurinko paistaa ja koko viikoksi on luvattu 15-17 astetta lämpöä. Majapaikassakaan ei ole enää muutamaan päivään ollut kylmät lattiat.

Satamassa oli delfiinejä tänään, mutta ne olivat jo häipyneet kun saavuimme paikan päälle (olimmekohan edes oikeassa paikassa). Delfiinien sijasta meressä uiskenteli joutsenia. Myös ihmisiä näkyi uiskentelevan ja olisi tehnyt itselläkin mieli mennä virkistäytymään.

Tässä kuvassa on punainen tulppaani.

Törmäsimme tänään taas kahteen uuteen suomalaiseen tyttöön. Mistä näitä suomalaisia oikein tulee? He majoittuvat tällä hetkellä muualla, mutta tulevat muutaman viikon päästä oleilemaan tänne Spiddaliin isäntäperheen luokse.

Koulussa kirjoitin kuudelle matkapäiväkirjan sivulle englanniksi pitkät tekstit, jotka Senni myöhemmin korjasi. Yksi maalauskin siinä sivussa valmistui.

Tässä kuvassa oleva kukka ei ainakaan ole päivänkakkara.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti